ponedjeljak, 10. travnja 2017.



Sastojci
Krema:
500ml mlijeka
1 Vanilija pudinga Dolcela
1 Vanilija šećer Dolcela
2-3žlice Šećera ( kristal)
Tijesto:
3 jaja/L
150g maslaca
6-7žlica Glatkog brašna Podravka
70g Šećera ( kristal)
1 vanilija šećer
1 Prašak za pecivo Docela
yišnje/marmelada



Priprema
1.
Napravite prvo kremu po upustvu na pakovanju u vruće mlijeko skuhate puding zajedno sa šećerom i vanilija šećerom.Odložite do korištenja. Za tijesto izmješajte u zdjelu maslac/sobne temperature/sa obje vrste šećera da se poveže dodate jedno po jedno jaje miješajući mikserom.Dodate brašno pomiješamo sa pecivonim praškom ,miješate kratko samo da se sastojci povežu .
2.
U kalupe za muffine stavite papirnate vrećice .Podijelite smjesu podjednako .U sredinu svakog muffina stavite kremu a na kremu višnju ili malo marmelade od voća po želji .
3.
Pecite u zgrijanoj pećnici na 170C/20min
Izvor:https://www.coolinarika.com


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive