ponedjeljak, 13. veljače 2017.


Sastojci za
3 jaja
1 šolja šećera
1 šolja toplog mlijeka
1 šolja ulja
1 ,5 šolja brašna
2 kašike kakaa
1 praška za pecivo
1 vanilin šećer
Za preljev
2 pudinga (vanilija, banana po želji)
1 litar mlijeka
Skuhati po uputi na vrećici
1 jagoda šlag krema
pripremiti prema uputi na vrečici


Priprema
Šećer i jaja umutiti dodati mlijeko i ulje zatim prašak za pecivo, vaniliju i brašno. Dodati kakao i dobro promiješajte.Tepsija 25x35. Prethodno zagrijati pećnicu na 200 stupnjeva i kada stavite kolač smanjite na 18o C pecite oko 35 min.
Na pečenom i ohlađenom tijestu izbušiti rupe ja sam bušila sa spravom za bušenje paprika .
Skuhan i vruć puding prvo stvite u rupe,azatim preliti preko cijelog kolača.
izbišene komade izmrviti i staviti preko pudinga i lagano pritisnuti mrvice,a na mrvice izmučenu kremu od jagoda.
pudingli kek

Za kolač:
2 jaja
nešto više od pola šalice šećera (3/4 šalice)
1 šalica mlijeka
1 šalica biljnog ulja
Nešto manje od 1,5 šalice brašna (1 1/4 šalice)
1 paketić praška za pecivo
Korica od 1 naranče

Za iznad:
1 pakiranje jagoda puding
2 paketića jagoda tučeno vrhnje
Dovoljno mlijeka za puding i šlag
Kajgane na šećer i mlijeko i ostale materijale dodaju. 25mn u prethodno zagrijanoj pećnici na 170 stupnjeva da se kuhati.
Dođite iz pećnice i hladi puding na tortu pop je ispunjen malim otvorima. Torta plijesni raste unutar raspasti kolač posuti na vrhu. Krema se izlije na vrhu. Dobar tek.
loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive