petak, 17. ožujka 2017.



Sastojci
gotovo pakovanje lisnatog tijesta
džem, marmelada, pekmez…
šećer u prahu za posipavanje



Priprema
1.
Lisnato tijesto razviti i vadimo kvadrate veličine 5×5 cm.
2.
Na svakom kutu napraviti rez u obliku slova L, ali paziti da ga ne prerežemo po cijeloj dužini, nego do 2 cm (slika!) svaki kut.
3.
Razrezane rubove povlačiti lagano prema sredini i sve skupa spojiti u jednu točku.
4.
Na sredinu stavljamo žličicu džema po želji.
5.
Kalup obložimo papirom za pečenje i pečemo na 220 stupnjeva cca 10 minuta. Kad se malo ohlade posipati šećerom u prahu.

IZVOR:coolinarika.com
loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive