četvrtak, 2. ožujka 2017.



Nesto sto me proslog ljeta odusevilo ...gledala sam dali postoji recept sa ovim punjenjem ali ga nisam pronasla...fantazija od palacinjaka,izvana hrskavi,a iznutra pjenasti...mmmm

SASTOJCI
kuhana sunka
tvrdi sir po vasem izboru
kiseli krastavci
kiselo vrhnje-pavlaka ili kajmak
majoneza
za pohovanje
jaja i krusne mrvice



PRIPREMA
1.
sto sitnije isjeckaj sunku,sir i k.krastavce
2.
dodaj majonezu i vrhnje pa sve dobro sjedini
3.
fil premazi po sredini palacinke,preklopi krajeve sa strane i urolaj...
4.
smotane palacinke umaci u izmucena jaja i lagano ih uvaljaj u mrvice,ne pritisi nego lagano valjaj da dobijes ljepu koricu
5.
lagano peci na nizoj temperaturi da ti ne izgore...da dobiju finu boju,a iznutra da se stope..mmm
6.
nisam pisala recept za tjesto jer svaka od vas ima nacin na koji pravi palacinke..kolicinu fila isto tako odredite same jer i ja radim odokativno
loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive