srijeda, 29. ožujka 2017.



Sastojci:
300g pilećeg belog mesa
150g šampinjona
100g šargarepe
3 paprike crvene, žute, zelene
2 tikvice
 so, biber
 mlevena crvena paprika
 peršun
 kašičica maslinovog ulja
 par kašika paradajz sosa



Priprema:
 Korak 1.
U teflonskom tiganju zagrejati ulje, pa dodati meso isečeno na kocke. Kratko propržiti 5-8 minuta, pa dodati iseckane šampinjone i šargarepu. Dinstati dok povrće ne omekša, a zatim dodati iseckane paprike i tikvice. Sve promešati i dinstati još 10-15 minuta. Na kraju dodati začin i paradajz sos.


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive