srijeda, 1. ožujka 2017.



Sastojci
PRIPREMITE
150 gr sira trapista ili gaude
150 gr šunke (za pizzu)
3 jaja
20 gr ribanog sira (parmezana)
1,5 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
peršin, sol, papar
8 kriški kruha
1-2 dl mlijeka



Priprema
1.
Sir trapist izribajte na ribež, šunku izrežite na rezance.
2.
Jaja umutite vilicom (nije potrebno tući mikserom) i u njih dodajte sir, šunku, sjeckani peršin, ribani sir, sol, papar, Vegetu i kiselo vrhnje.
3.
Izmješajte u jednoliku, gustu, kašastu smjesu
4.
Svaku krišku kruha kratko umočite u mlijeko i slažite u namašćen lim
5.
Na svaku krišku kruha stavite dobru žlicu smjese i stavite zapeći u zagrijanu pećnicu na 180°C, dok se lijepo ne zapeče.
Posluživanje
Ako se posluži uz omiljenu salatu imate dobar ručak ili večeru.


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive