srijeda, 15. veljače 2017.



Sastojci
6oog mekog brasna
200ml jogurta ili cvrstog kiselog mljeka
200ml mljeka
100ml ulja
1 mala kasicica soli
1 mala kasicica secera
1vrecica praska za pecivo
1vrecica suhog kvasca
premazivanje:
1 zumance
susam
puniti ih po zelji



Priprema
1.
Zamlacite mljeko stavite suhi kvasac i secer pa onda sve ostale sastojke i dobro dobro umjesite rukom tjesto
dobicete tvrdje tjesto i pogodno za rad
2.
Podjelite tjesto na dvije jufke i odma radite
oklagijom rastanjite jufku u krug
3.
pa je isjecite na trokutove vama po zelji ako hocete manje ili vece .....
 tako uraditi i sa drugom jufkom
4.
ako volite prazne ili punjene vama po volji ....
premazite ih zumancetom i pospite susamom
5.
Pecite ih u zagrejanoj rerne na 180°nekih 20 _tak minuta
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive