subota, 18. veljače 2017.



Sastojci za biskvit:
– 5 jaja
– 5 kašika šećera
– 5 kašika brašna
– 1 kašika kakaa

Sve sastojke dobro umutiti pa saliti na pleh (masni papir) i peći na 220 stepeni 7-10 min.
Kad je kora gotova zamotati u masni papir i ostaviti da se ohladi.
Sastojci za fil:
– pola litre mleka
– 2 kašike šećera
– 1 vanilin puding
– 1 kašika brašna
– 125 g margarina
– 150 grama šećera u prahu


 
Priprema:

Skuvati puding sa kašikom brašna i dve kašike šećera.
Kad se to ohladi sastaviti sa umućenim margarinom i na kraju sipati šecer u prahu.
Namazati beli deo na pola kore i na njega staviti dve banane.
Zatim dodati dve kašike kakaa na drugu polovinu fila.
Premazati smeđi deo na preostalu polovinu kore i sve urolati.
Ostatak fila premazati preko rolata i narendati čokoladu preko.
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive