Sastojci za biskvit:
– 5 jaja
– 5 kašika šećera
– 5 kašika brašna
– 1 kašika kakaa
Sve sastojke dobro umutiti pa saliti na pleh (masni papir) i peći na 220 stepeni 7-10 min.
Kad je kora gotova zamotati u masni papir i ostaviti da se ohladi.
Sastojci za fil:
– pola litre mleka
– 2 kašike šećera
– 1 vanilin puding
– 1 kašika brašna
– 125 g margarina
– 150 grama šećera u prahu
Priprema:
Skuvati puding sa kašikom brašna i dve kašike šećera.
Kad se to ohladi sastaviti sa umućenim margarinom i na kraju sipati šecer u prahu.
Namazati beli deo na pola kore i na njega staviti dve banane.
Zatim dodati dve kašike kakaa na drugu polovinu fila.
Premazati smeđi deo na preostalu polovinu kore i sve urolati.
Ostatak fila premazati preko rolata i narendati čokoladu preko.