nedjelja, 26. veljače 2017.



Sastojci
5 soljice brasna
3 soljice mleko (toplo)
1 soljica ulje
1 kvasec
1 jaje
nadjev
kecap
rendani kaskavalj(zuti sir)
sampinjone
sunkice



Priprema
U vanglicu za mesenje staviti sve sastojke za testo i dobro izmiksirajte Dobicete testo koje nije puno tvdo i nemozete ga mesiti sa rukama .
Sa zlicom uzimate od testa i dasporedite na prthodno namazani pleh sa margarinom . ako nemozeite ramnomerno da rasporedite testo namrsite ruke pa sa ulje i raporedite .sloj treba staviti koliko mozete tanji .
Nad testo namazite kecap ,pa rendani sir ,sunkice ,sampinjone ovako i spremna pica neka odstoji 15-20 min pa pecite na 220 C oko 15 min.
loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive