ponedjeljak, 6. ožujka 2017.



Sastojci
3 jaja
150 g šećera
1 Dolcela Rum šećer (ili Vanili šećer)
200 g jogurta
200 ml ulja
1 naribana korica limuna
250 g oštrog brašna
1 Dolcela prašak za puding okus vanilija
1 prašak za pecivo
Za posipavanje
šećer u prahu



Priprema
1.
Jaja umutite s šećerima dok ne postanu pjenasta.
Dodajte jogurt i ulje.
2.
Dodajte brašno pomiješano s praškom za pecivo i praškom za izradu pudinga. Sve dobro promiješajte.
3.
Ulite u dobro namašćeni kalup za kuglof.
4.
Poravnajte i stavite u zagrijanu pećnicu.
5.
Pecite na 180 °C 40 minuta.
6.
Pećeni kuglof odmorite 5 min te izvrnite na tanjur za posluživanje.
7.
Kuglof pospite šećerom u prahu.
Posluživanje
Kuglof poslužite uz šalicu čaja ili kave.


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive