ponedjeljak, 6. ožujka 2017.



Kada je riječ o negativnim energijama u našim domovima ili u našim životima, svi mi želimo da ih eliminišemo kako bi poboljšali kvalitetu našeg života.

To je razlog zašto većina ljudi koristiti prirodne recepte koji su im pomogli da se riješe negativnih vibracija. Kada se osjećamo teškao ili ništa ne ide dobro za nas, onda je vjerojatno vrijeme da obnovite svoju energiju.

U nastavku ćemo vam predstaviti prirodni lijek koji će pomoći protiv tih negativnih energija. Vrlo je jednostavan za pripremu i čim ga počnete izvoditi, osjetit ćete da atmosfera i energija u domu posjate lakša.



Potrebni sastojci
1 bočica s plutanim čepom
1 litra mineralne ili pročišćene vode
1 lijevak
7 češnja češnjaka
Par listova lovora

Priprema:

Uzmite bocu i dodajte vodu pomoću lijevka kako bi se izbjeglo prelijevanje. Zatim dodajte češnjak, jedan po jedan, a nakon njih, dodajte lovor. Zatvorite bocu.

Sakrijte bocu u nekom dijelu vašeg doma, gdje je niko ne može vidjeti ili dotaknuti. Ovi sastojci su korišteni još od davnina za uništavanje loše energije i omogućavanje zaštite i prosperiteta.

Izvor: zivjeti-zdravo.com


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive