nedjelja, 5. ožujka 2017.



Sastojci
300g mliječne čokolade
600 g maslaca od kikirikija (homemade)
300g marshmallow kreme
300 g šećera u prahu
250g karamele
250g kikirikija
200g maslaca



Priprema
1.
Na pari otopimo 150 g čokolade, 150 g maslaca od kikirikija i 100 g maslaca, ulijemo u oblozeni kalup 20×30 cm i stavimo na hladjenje
2.
Marshmallow kremu pomijesamo s 300 g maslaca od kikirikija i šećerom, raspodijelimo po čokoladi i na to pospemo kikiriki i lagano utisnemo dlanovima u smjesu. Stavimo na hladjenje
3.
Karamelu prelijemo po kikirikiju i vratimo na hladjenje. Karamelu mozete napraviti i po svom receptu a mozete i otopiti 250 g karamel bombona na pari s 3 zlice slatkog vrhnja.
4.
Na pari otopimo ostatak od 150 g čokolade, 150 g maslaca od kikirikija i 100 g maslaca i prelijemo po karameli.
5.
Neka odstoji preko noci u frizideru.
Posluživanje
Ako vam se desi da vam se snickers razidje jer je gornji sloj čokolade tvrdji od donjih slojeva jednostavno ga stavite u zamrzivač na par sati i onda režite.


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive