subota, 25. ožujka 2017.



Brza,lagana i fina….ma fantasticna je

Sastojci
Potrebno je:
1 pakovanje kora za rozen tortu
1 kg jagoda
500g belog slaga
3 dl hladne kisele vode
2 kisele pavlake
200g secera u prahu,



Priprema
1.
Ociscene jagode secite na kolutove debljine 2-3 mm.
2.
Umutite slag sa hladnom kiselom vodom pa dodajte umucenu pavlaku sa secerom u prahu.
Sve dobro sjedinite.
3.
Koru premazite slagom,preko slaga stavite drugu koru pa opet premazite slagom. Na slag poredjajte jagode a preko njih stavite jos malo slaga da bi se sledeca kora bolje zalepila.
4.
Filujte tako svaku koru a na svaku drugu stavljajte i jagode.
5.
Tortu mozete dekorisati po zelji i volji….


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive