petak, 31. ožujka 2017.



Sastojci
Biskvit:
4 jaja
250 grama Pšenično glatko brašno Podravka
170 grama maslaca ili margarina
200 grama šećera
2 vrećice Vanilin šećer Dolcela
2 čajne žličice Praška za pecivo Docela
2 žlice kakaa u prahu Dolcela
Krema:
2 vrećice Vanilin pudinga Dolcela
1 vrećica Cimet šećera Dolcela
3 jabuke
700 ml mlijeka



Priprema
1.
Omekšani maslac izmiksajte sa šećerom pa dodajte jedno po jedno jaje, te brašno sa praškom za pecivo. Podjelite na dva dijela pa u jedan dio dodajte kakao.
2.
Žuti dio lagano razmažite u kalup veličine 20×30 cm.
3.
U mlijeku skuhajte puding u koji dodajte 6 žlica šećera i cimet šećer.
4.
Jabuke naribajte u posudu, rukama ocjedite od soka pa dodajte u puding i promješajte.
5.
Puding razmažite po bijelom dijelu biskvita. Po pudingu stavite dio biskvitne smjese sa kakaom.
6.
Razmažite sa žlicom crni dio biskvita. Pecite na 180 stupnjeva oko 40 min.
Izvor:https://www.coolinarika.com


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive