ponedjeljak, 13. veljače 2017.



Sastojci:
– 2 jajeta
– 12 kašika šećera
– 12 kašika mleka
– 12 kašika ulja
– 2 kašike kakaoa
– 12 kašika brasna
– 1 kašika ruma
– može i malo cimeta
– 1 kesica prasaka za pecivo
Preliv:
– 2dcl slatke pavlake
– 100g mlečne čokolade
– malo oraha mlevenih
– malo ruma ili mleka


Priprema:
Mikrorerna treba da je podešena na 800W.
Vatrostalni kalup od 22cm.
Jaja žicom dobro umutiti dodati redom ostale sastojke, izlijte u vatrsoatlni kalup
Mikrorernu stavite na 5 min. na najače temperaturu podesite.
Slatku pavlaku ugrejte i u njoj rastopite čokoladu.
Kada je torta gotova sačekajte par minuta a potom je bukvalno izvrnite na tanjir i prelijte slatkom pavlakom i čokoladom .
Ukrasiti mlevenim orasima.
loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive