ponedjeljak, 13. veljače 2017.



Danas ćemo vam predstaviti prirodni recept koji čisti pore, uklanja akne i mitesere, smanjuje bore i zateže kožu lica!

Vrlo je jednostavan recept, u pitanju je kombinacija kokosovog ulja i sode bikarbone. Učinkovito uklanja mrtve stanice kože, smanjuje pojavu bora, umiruje crvenilo i ostavlja kožu glatkom i mekom.

Soda bikarbona je odlično sredstvo za poliranje. Ona nudi brojne prednosti za kožu, kosu, lice i zube, a najbolja stvar jeste što održava odgovarajuću pH vrijednost kože.

Kokosovo ulje je nevjerovatno moćna namirnica sa ljekovitim sastojcima i kombinacijom masnih kiselina koje pružaju velike zdravstvene koristi. Pa da krenemo sa receptom…

Sastojci:
2 kašike ekstra djevičanskog kokosovog ulja
1 kačičica sode bikarbone



Priprema:

Izmiješati sastojke dobro u zdjeli dok ne dobijete homogenu pastu. Nanesite pastu na problematične dijelove tijela, i ostavite 5 minuta. Nakon toga isperite mlakom vodom, a na kraju, nježno masirajte lice.

Efekti ove smjese će vas ostaviti u čudu s obzirom da u kratkom vremenskom periodu ćete izgledati čak 10 godina mlađe. Podijelite ovaj recept i sa vašim prijateljicama kako bi i one znale za ovu čudesnu pastu.

http://megagiga.info
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive