četvrtak, 16. veljače 2017.



Kako bi utvrdili da li u vašem domu postoji negativna energija možete probati brojne tehnike. Međutim, najjednostavniji način koji će vam pomoći u tome jeste uz pomoć čaše napunjene vodom.

Postoje brojne tehnike kojima možete utvrditi postoji li u vašem domu negativna energija. Najjednostavniji način na kojeg možete odrediti je li u vašem domu prisutna negativna energija jest uz pomoć čaše napunjene vodom.

Svako od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mjestima gdje boravimo i u predmetima koje koristimo, a naši domovi su mjesta gdje se najviše susreću različite energije, od nas samih i od članova naše porodice.

Svaka osoba koja je ušla u vaš dom unijela je i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Negativna energija uzrokuje finansijske probleme, stres, ružne osjećaje ali i zdravstvene probleme.



Ako smatrate da je u vašem domu prisutna negativna energija, trebali biste nešto poduzeti odmah! Sada ćemo vam predstaviti trik pomoću čaše napunjene vodom.

U provdinoj staklenoj čaši ostavite morsku so koja bi trebala popuniti 1/3 čaše. Nakon što ste stavili so, sipajte u čašu 1/3 hladne vode te 1/3 bijelog sirćeta.

Takvu čašu ostavite u sobi za koju mislite da je nakupljenja negativnom energijom. Nakon što postavite čašu, niko je ne bi smio dirati naredna 24 sata.

Ako je tekućina u čaši i nakon 24 sata u istom stanju u kakvom ste je ostavili to je dobra vijest, jer u toj sobi nema negativne energije.

Međutim, ukoliko u čaši primjetite mjehuriće ili da je voda postala neprozirna, to je znak da imate nekih problema.

Takva čaša je apsorbirala negativnu energiju i trebate je prosuti u wc školjku i pustiti vodu. Ovaj postupak ponavljajte sve dok tekućina u čaši ne postane bistra.
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive