nedjelja, 26. ožujka 2017.



Sastojci
2 filea pileceg belog mesa
2oo gr kackavalja
300 gr suvog vrata
1 kom pavlaka
2 kom jaja
3 cena belog luka
5 kasika senfa



Priprema
1.
Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
2.
Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.
3.
Preko senfa narendati kackavalj.
4.
Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
5.
Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
6.
Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
7.
Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive