petak, 3. ožujka 2017.



Sastojci
500 ml vrhnja za kuhanje
70 gr šećera
3 žumanca
1 štapić vanilije



Način pripreme
Vrhnje za kuhanje naspite u šerpu i stavite da se lagano kuha.
Kada provrije dodajte vaniliju i šećer pa promiješajte.
Umutite žumanca i uspite u smjesu pažljivo miješajući.
Kuhajte još malo dok se ne zgusne pa prebacite u drugu posudu dok se ne ohladi.
Stavite u zamrzivač dok se ne zaledi i uživajte.


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive