nedjelja, 26. ožujka 2017.



Sastojci
1 kg krumpira
5-6 jaja
1-2 para domaćih kobasica
2 žlice ulje za prženje
5 dl kiselog vrhnja
Vegeta, sol i papar



Priprema
1.
Obzirom da je riječ o krumpiru pogledajte i kako izgleda početak rasta ove gomoljaste biljke, snimljen u mojem vrtu, danas treći dan nakon nicanja iz zemlje.
2.
Skuhati krumpir u vodi ( ja kuham bez soli ), oguliti i narezati na ploške. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute
U nauljenu posudu za pečenje poslagati pola narezanog krumpira i posoliti ga.
3.
Na krumpir poslagati narezana jaja……
4.
….a zatim kobasice.
5.
Na kraju sve pokriti preostalim krumpirom, posipati Vegetom, popapriti i posoliti…..
6.
……pa preliti kiselim vrhnjem.
7.
Zapeći u pećnici na temperaturi 0d 180° C 20 do 30 minuta dok sve lijepo ne zarumeni.


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive