petak, 24. veljače 2017.



SASTOJCI:
400 gr margarina
240 gr prah šećera
limun
2 vanilina šećera
100 gr oraha
800 gr brašna
džem



PRIPREMA:
U posudu umutiti margarin i prah šećer,zatim narendati koricu od limuna i iscjediti limunov sok.
Dodati orahe i vanilin šećer.
  Miješati pa polako dodavati brašno i zamijesiti ujednačenu masu koja neće biti previše tvrda.
Razviti tijesto na pobrašnjenoj podlozi,a zatim čašom vaditi vanilice.
Redajte ih u pleh koji ste obložili papirom i pecite u predhodno zagrijanoj rerci na 180°,odp 7-10 minuta.
Vanilice ne smiju promjeniti boju,tj vadite ih dok su još bijele.
Spajajte ih džemom i uvaljajte u šećer.


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive