petak, 31. ožujka 2017.



SASTOJCI:
Testo
1 deci jogurta
1 deci kisele pavlake
1 deci mleka
1 deci ulja
2 kašikice šećera
2 jaja
40 gr svežeg kvasca
malo soli
oko 700 gr brašna
Fil
250 gr margarina
200 gr+ 200 gr sitnog sira
200 gr salame
1 belanjak



PRIPREMA
Pavlaku, jogurt i mleko malo smlačiti ,dodati šećer i kvasac i još u to 4 male kašikice brašna
Kad to nadođe u to dodati ostale sastojke, zamesiti testo i ostaviti na toplom mestu da se masa udvostruči, zatim razvući jednu veliku koru, preko nje narendati hladan margarin i posuti sa 2oo gr sitnog sira i uviti u rolat koji treba da odstoji pola sata,
Zatim opet razvući veliki pravougaonik iseći ga na pet traka i u cik cak seći testo tako da se dobiju trouglovi, filovati sa 200 gr sira i sa salamom naseckanom na kockice, premazati žumancetom.


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive