četvrtak, 30. ožujka 2017.



Sastojci:
1 kg miješanog mljevenog mesa
1 fant za kosani odrezak
sol, vegeta, papar, peršin
2 žlice krušnih mrvica
za nadjev
7 kuhanih jaja



Priprema:

Fant za kosani odrezak pripremimo prema uputi s vrećice te dodamo ostale začine (može i po vašoj želji naravno, sve ovisi o okusu kakav volite) i 2 žlice krušnih mrvica. Tome dodamo mljeveno meso i sve dobro izmješamo. Na aluminijsku foliju razvaljamo meso i posložimo na njega kuhana jaja. Pažljivo omotamo jaja sa mesom i pripazimo da nema "pukotina" da se kod pečenja nebi "rascvjetalo" :-)
 
Tada još zamotamo u foliju i stavimo na pleh od pećnice. Nije potrebno stavljati ulje jer se u foliji pečenjem skupi masnoće. Pečemo na 185°C oko sat vremena pa onda izvadimo štrucu, nožem razrežemo foliju i maknemo sa mesa te stavimo još na 20-ak minuta u pećnicu dok ne porumeni.

Posluživanje:

Uz ovo ide sve: tjestenina, krumpir, riža, njoki, okruglice od kruha, mlinci,...  neki umak i naravno


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive