srijeda, 8. ožujka 2017.



Postoji široka paleta boja za kosu, ali ovi proizvodi sadrže razne hemikalije koje čine više lošeg nego dobra za vašu kosu i vlasište. Boje za kosu iritiraju kosu, a to dovodi to otpadanja kose i suhe kose. Ako redovno korsitte boju boje za kosu da uklonite sjede to može biti problem, zato je bolje da se okrenete prirodnom rješenju. Ono ne uzrokuju iritaciju vlasišta ili oštećenja kose, te osigurava dugoročnu korist.

Trebate samo dva sastojka i potrebno je jako malo vremena za njegovu pripremu.



Ogulite 5 krompira, koristite njihovu koru. Morate staviti koru u lonac sa vodom i pustiti da prokuha, poslije toga prijati oko 5 minuta. Skinuti sa vatre i ostavite da se hladi. Procjedite ovu vodu i stavite u drugu posudu. Ukoliko želite da poboljšate miris ovog prirodnog lijek stavite malo eteričnog ulja, ružmarina ili lavande. Poslije toga masirati kosu ovom mješavinom, a vaša sijeda kosa će dobiti staru boju nakon nekoliko pokušaja.

IZVOR:vrhunskibakinirecepti.info
loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive