srijeda, 22. veljače 2017.



SASTOJCI
– 500 g cureceg belog mesa ili pilećeg mesa
– 4 dl jogurta
– 100 g trapista
– 100 g hlebnih mrvica
– 2 kasike persuna
– po ukusu biber, so
– malo ulja



PRIPREMA
Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle.
U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice.
Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom.
Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom.
Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive