utorak, 28. veljače 2017.



Svi znamo da ljudi širom svijte imju problema sa spavanje! A jedan od najčešćih razloga je zato što njihov partner hrče! Medicinski stručnjaci tvrde da je jedan od glavnih razloga koji uzrokuju hrkanje višak sluzi. Moj prijatelj mi je pokazao kako da napravim ovaj čudesni lijek! Djeluje kao magija! Bit ćete zadivljeni rezultatima, vjerujte mi! Veoma je jednostavno – sve što treba da uradite je da napravite ovaj kućni lijek i pijete ga svaku noć prije nego krenete na spavanje.

Trebat će vam sljedeći sastojci:
– 1/4 limuna
– jedan dio đumbira
– 2 jabuke
– 2 mrkve
– 1/2 čaše vode



Uputstvo:
Ovaj kućni lijek je veoma jednostavan i lagan za napraviti. Morate samo pratiti jednostavna uputstva. Morate staviti sve satojke u blender i blendati dok ne dobijete finu i homogenu smjesu. Morate piti ovaj sok protiv hrkanja, ali morate biti i oprezni i izbjegavati određene tipove hrane, jer mogu pogoršati stanje. Ovu hranu i pića morate izbjegavati: – Pobrinite se da izbjegavate konzumiranje obrađenu hranu i pića – Ne pijte puno alkohola – Trebate izbjegavati prženu hranu – Izbjegavajte jesti puno čokolade – Ne jedite hranu koja je teška za probavu.

Izvor: http://www.zivjeti-zdravo.com


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive