četvrtak, 23. veljače 2017.



Brza i ukusna piletina koju možete servirati uz rižu, krompir ili preliti preko tjestenine.
Sastojci
500 gr pilećih prsa
200 ml vrhnja za kuhanje
2 kašike ulja
1 kašika senfa
1 čehna bijelog luka
so, biber



Način pripreme
Piletinu izrežite, posolite, pobiberite pa popržite na ulju dok ne porumeni.
Pospite sitno sjeckanim bijelim lukom pa kratko prodinstajte.
Dodajte senf i vrhnje pa krčkajte dok se smesa ne zgusne.

Izvor: domacica.com


loading...
loading...

Istaknuti post

OVO JE NAJZDRAVIJE POVRĆE NA SVIJETU: Liječi pluća, tumore, zubobolju, opadanje kose…

O njenoj hranljivoj vrijednosti više nego dovoljno govori činjenica da sadrži veće količine gvožđa od spanaća i više vitamina C od limun...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive